Direktlänk till inlägg 17 september 2011

Dag 4 med Itrim

Av Underbara Jag - 17 september 2011 16:08

Jaha, fyra dagar har gått och jag har "BARA" åttio kvar på måltidsersättning ;-). Nämen det går faktiskt bra.
Jag var och köpte lite soppor av en kompis som kört med Itrim och hon var så nöjd så det känns jättebra. Hennes kompis som nyss hade kört sina 12 veckor hade gått ned i snitt två kg i veckan och tydligen inte gått upp nu under upptrappningen heller så det känns jäkligt bra.


Men första dagarna var rätt tuffa faktiskt. Jag var väldigt hungrig. Det jobbigaste var att komma hem och maken stod och lagade mat och allt luktade jättegott.

Men jag tror ändå på det här konceptet, just för att det passar mig.
Jag har ju en tendens att ge upp om inget händer i början och nu kommer det ju hända massor. Jag tror det kommer peppa mig jättemycket! Sen har jag ju lite issues att ta upp med min personliga coach som jag behöver förändra och det kan jag ju göra såhär. Sen tänker jag inte hålla på med dieter när jag är klar utan då ska jag äta nyttigt, varierat och jag ska röra på mig.
INTE överäta, inte "unna mig" i kvadrat och inte få det som nästan känns som veckolånga återfall i skitdåligt ätbeteede.
Tänk om jag får bort mitt tänk kring att jag misslyckas, "nu är det ändå kört" och allt det där. Det vore ju grymt alltså!


Och inte fan tar man sig igenom 12 veckor utan riktig mat för att sen börja "unna sig" som jag gjort...? Eller gör man det?


Men det är bra att ta itu med den mentala biten av min viktminskning för jag tror fortfarande att det är nyckeln till framgång i mitt fall.

 
 
Ingen bild

BiB

19 september 2011 13:37

Grattis till att du har klarat 4 dagar på soppa! Detta innbär att du nu har kommit in i en ny fas. En fas där du antagligen kommer känna dig lite mera känslokall och mera frusen. Jag har själv kört Cambridge under en längre period har tappat totalt 34kilo! Har ca: 10 kilo kvar att tappa. Jag kommer använda mig delvis av Cambridge för att sedan övergå till Nyttig hälsosam mat kombinerat med fysisk aktivitet.
Mitt bästa råd till dig är att BLOCKA din kalender. Var osocial under de första 6 veckorna!!! När maken lagar mat hemma, ta ett långt varmt bad, skrubba kroppen och unna dig "lyx" utan att behöva äta.
Ta en promenad, titta runt på nätet på olika klädbutiker och dröm dig bort. Visualisera dig själv om 12 veckor i dina nya kläder!!!!

Jag har fått en annan uppfattning om vad jag tidigare gjorde emot min kropp! Det kommer även du att få!
Lycka till och oro dig inte för framtiden, just nu ska du bara fokusera på att klara dessa 12 veckor. Jag finns här och kommer att stötta dig under dessa veckor och även efter när resan börjar på alvar!
BIB

Underbara Jag

19 september 2011 20:22

Åh vilken fin kommentar, jag blir så himla glad av det du skriver, TACK!!!

Vad härligt att läsa hur du haft det och tipsen var ju underbara :). Det är ju så jag måste göra nu och jag känner att jag är lite ego men vafasen, det är ju även för resten av min familjs skulle som jag gör det här och jag känner att jag kan vara det. Min man håller med, det är inget problem, han är världens mest stöttande. Men jag själv känner att jag har lite svårt för att prioritera mig. Ovanligt va?
Jag har t.o.m lagat jättegod mat till de andra fast jag inte får äta själv, INTE SMART första veckan. Alltså det gick bra, men jag var jättesugen på att smaka på det åtminstone.

Jag längtar verkligen tills de här veckorna är över för att få se hur jag klarar det, hur jag känner mig och ser ut och allting.

Att vara osocial de första 6 veckorna var nog en bra idé! Dels orkar man ju inte mycket mer än träna de där passen och skaka soppor i shakern, men det är ju också det att jag känner mig lite introvert för tankarna kring mat, beteende, soppor, träning... ja du vet säkert hur det snurrar runt i huvudet.

Nä du har rätt, jag ska bara tänka en dag i taget och fokusera på de här 12 veckorna jag har framför mig till att börja med.
TACK igen för ditt stöd, jag lovar att jag kommer behöva det! Så härligt att dig med på resan när du gjort ungefär samma resa som jag ska göra, ovärdeligt :-).

KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Underbara Jag - 27 oktober 2011 08:07

Tjoho och godmorgon!   Så jävla (förlåt) glad är jag för jag fick ett rejält minus på vågen igår:-5,5 kg! Det hade jag ju inte väntat mig alltså! Fattar ni att jag tappat 15 kg på 6 veckor, det känns ju helt sjukt faktiskt   . Konstigt bara att j...

Av Underbara Jag - 26 oktober 2011 08:54

Ja här kommer då de första före-efter-bilderna. Jag tycker inte själv att det syns så himla stor skillnad... Eller lite grann ser jag ju men jag tycker det är svårt. Var snälla och bortse från min väldigt gamla och slitna bh som inte direkt fyller ...

Av Underbara Jag - 24 oktober 2011 16:29

Och det känns fasiken läskigt alltså. Men jag har jättesvårt att se själv om det har hänt något rent fysiskt så kanske är det bra också. Jag hoppas att jag ska ha tappat runt 4 kg den här gången. Jag har tränat på rätt så bra, så mycket som jag ork...

Av Underbara Jag - 20 oktober 2011 19:39

Fy bubblan, bara för att jag skrev att det känns som det faktiskt går bra utan några större problem igår så har jag såklart haft en sån där överjävlig dag idag då allt känns jobbigt. Alltså, jag vill inte gnälla och jag vet att det är värt det och ...

Av Underbara Jag - 20 oktober 2011 19:39

Fy bubblan, bara för att jag skrev att det känns som det faktiskt går bra utan några större problem igår så har jag såklart haft en sån där överjävlig dag idag då allt känns jobbigt. Alltså, jag vill inte gnälla och jag vet att det är värt det och ...

Ovido - Quiz & Flashcards